El BAR RAMONET compta amb 35 anys d'experiència en la hosteleria al nostre municipi. Està situat en el centre de Simat, al Carrer Major, a pocs metres de l'Ajuntament i a sols 5 minuts del Monestir de Santa Maria de la Valldigna.

El nostre local disposa d'una àmplia zona per a dinars, sopars, comunions, sopars d'empresa, celebracions, batejos, amb un aforament aproximat de 110 persones. També disposem de dues terrasses, una interior i altra exterior, on podrà prendre una copa a l'aire lliure en dies d'estiu i on es permet fumar. Local climatitzat i zona wifi gratuïta amb premsa diaria.

La nostra cuina destaca per la gran varietat en tapes i menjars típics valencians però també oferim tot tipus de menjars i d'altres més especials com "cochinillo", costelles a la mel, pollastre a l'ast, cuixa de xai, etc..


dijous, 5 de novembre del 2009

HORARI I OFERTA COMERCIAL 33é APLEC EXCURSIONISTA DELS PPCC

OBERT  DES DE LES 6:00 DE MATÍ FINS LES 00:00 DE LA NIT

ENTREPANS TOT EL DIA
PLATS COMBINATS I A LA CARTA
TAPES: Braves, creïlles, calamars, mandonguilles, "chipirón", "puntilla", boquerons, anxoves, pernil i formatge, carxofes a la planxa, parrillada de verdures, botifarró, xoricet, mojama, clòtxines al vapor, esgarraet, costelletes a la mel, sípia, capellà, ensaladilla rusa, pintxos (bacó, llomello, truita....) broquetes de pollastre, aletes de pollastre, ous farcits, sang amb ceba, pilotes de carn ...

PER ENCÀRREC: cuixa de xai, pollastre a l'ast, "cochinillo a la segoviana".

PIZZES, SANDWICH  I  HAMBURGUESES

MENÚ (previ encàrrec):
1r plat a elegir entre
-Amanida Valenciana
-Parrillada de verdures
-Xampinonys a la crema
-Cors de carxofes a la vinagreta
- Boles de patata amb sorpresa
2n plat
- Arròs al forn (dia 5 de desembre)
- Paella (dia 6 de desembre)
- Macarrons (dia 7 de desembre)
- Arròs a banda (dia 8 de desembre)

BEGUDA, POSTRES I CAFÉ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

programa oficial